Kontakti i uredovno radno vrijeme

Trg Fra Mije Čuića 1, 80240 Tomislavgrad

Tel: +387(0)34/356-800

Email: zupa.duvno[at]biskupija.md-tm.ba

Uredovno radno vrijeme radnim danom: 8:00-12:00 i 15:00-18:00.

Nedjeljom i svetkovinama: nakon sv. misa

Raspored misa

Nedjeljom i svetkovinama u Župnoj crkvi:

7:30, 9:00, 10:30, 12:00 i 18:00 sati

Radnim danom u Župnoj crkvi: 7:00 sati; četvrtkom u Župnoj crkvi u 7:00 i u 19:00 sati

Kovači: 9:00 sati (nedjeljom i scetkovinama)

Stipanići: 10:00 sati (nedjeljom i svetkovinama)

Širokovac: 11:30 sati (nedjeljom i svetkovinama)

Starački dom: petkom u 10:00 sati

Čitanje Biblije i vjera do spasa NK Karlovca

nogometasi( Petak, 30. 3. 2012. -sportske.jutarnji.hr) Ne stidim se, uistinu, Evanđelja: ono je snaga Božja na spasenje svakome tko vjeruje...Jer pravednost se Božja od vjere k vjeri u njemu otkriva kao što je pisano: Pravednik će od vjere živjeti.

 

U ovih bi se nekoliko riječi mogla svesti temeljna misao Pavlove Poslanice Rimljanima koju su sinoć nešto prije ponoći u karlovačkom Franjevačkom samostanu čitali igrači Nk Karlovca.  Osim od vjere, nitko od njih ne bi imao ništa protiv da počne živjeti od nogometa, ali, s obzirom na stanje u klubu za koji igraju, na tako nešto oni mogu ponajmanje utjecati. Štoviše, ništa osim čuda više ne može pomoći ni njima niti klubu s Korane. Cijela je momčad došla na duhovnu okrijepu njihovom službenom dušebrižniku fra Anti Barišiću, koji je na njih zazvao Božji i blagoslov Djevice Marije, podijelivši im pritom krunice. Nakon što su trener Sanjin Lucijanić, pa igrači Matija Mišić, Marin Kurtin,Mihael Sopčić, Ante Tomić, i Leon Leuštek završili 15. poglavlje Poslanice, obratio im se fra Ante.

- Ljudi nas mogu razočarati, ali ima jedan prijatelj koji nas nikada ostaviti neće - to je Isus. Hvala što ste posvjedočili vjeru i ljubav prema Bogu kojega tražimo samo onda kad nam je teško, a kada nam dobro ide, često ga zaboravimo. Ove riječi potiču nas na zajedništvo, da ljubimo jedni druge, da hrabrimo i molimo jedni za druge. Molim Boga da nas još više učvrsti, neka snaga vjere bude pomoć na vašem životnom putu. Božja riječ daje nam svjetlo i snagu, ali nas i štiti. Zazivam na vas Božji blagoslov, posebno molim snagu naše Majke Marije. Evo vam krunice pa neka ona budu vaše oružje, vaša snaga, jer onaj koji ide s Marijom ne može zalutati. Vi ne igrate za Karlovac, prvo igrate za Isusa, tek onda za Karlovac, pa za sebe i svoje obitelji. Igrajte tako da dobijete. - poručio je fra Ante Barišić.