Kontakti i uredovno radno vrijeme

Trg Fra Mije Čuića 1, 80240 Tomislavgrad

Tel: +387(0)34/356-800

Email: zupa.duvno[at]biskupija.md-tm.ba

Uredovno radno vrijeme radnim danom: 8:00-12:00 i 15:00-18:00.

Nedjeljom i svetkovinama: nakon sv. misa

Raspored misa

Nedjeljom i svetkovinama u Župnoj crkvi:

7:30, 9:00, 10:30, 12:00 i 18:00 sati

Radnim danom u Župnoj crkvi: 7:00 sati; četvrtkom u Župnoj crkvi u 7:00 i u 19:00 sati

Kovači: 9:00 sati (nedjeljom i scetkovinama)

Stipanići: 10:00 sati (nedjeljom i svetkovinama)

Širokovac: 11:30 sati (nedjeljom i svetkovinama)

Starački dom: petkom u 10:00 sati

Božić s Framom

(23.12.2013 Marija Miškić, Ivan Kurevija, Ivan Bandić ) Napokon docekali smo i taj dan, dan ''Bozic s framom''.

 Glavnu rijec ove veceri imali su nasi framasi, ujedno i bivsi clanovi vijeca frame Tomislavgrad, Vlado Mihojevic i Ruzica Susilovic.

Ovu prekrasnu vecer zapoceli smo s Kulturnim umjetnickim drustvom "Sarajlije",  nakon njih uslijedila je glazbena sekcija koja nas je odusevila i ovaj put sa svojim Bozicnim mjuziklom.

Nakon vesele i raspijevane glazbene izvedbe framasa rijec je preuzeo nacelnik Ivan Vukadnik, koji je ovim putem pozelio svima sretan Bozic i sretne blagdane. Uslijedio je Denis Basic sa svojim nastupom, te je uspjeo nasmijati cijelu publiku sa svojom tockom.


Naravno vecer smo nastavili uz veselu pjesmu koju je izvodio framaski bend "Timeout", zavrsetkom njihovog nastupa red je dosao i na dramsku sekciju, koja je glumom nezavisnih intelektualaca uspijela publiku oraspolozit i natjerat ih na smijeh do suza. Uz talentirane framaske glumce nastupili su i nasi tamburasi koji su nas odusevili sa svojim nastupom, napokon uslijedio je vrhunac ove noci, a to je grupa "Dalmatino". Tijekom ovoga nastupa cijela dvorana je odzvanjala pjesmom i veseljem. I na zavrsetku ove veceri Fra Josip Mioc, ujedno i organizator ove veceri, odrzao je svoju zahvalu svima onima koji su pomogli i doprinjeli ovoj veceri, koja je humanitarnog karaktera i posebno se zahvalio svima poznatom Fra Jozi Radosu- Doki, koji je unatoc ovoj hladnoci cijelu vecer proveo vani kuhajuci vino.i na kraju zelim zahvaliti svima koji su nam dosli dati podrsku kako bi i ovaj Bozic s framom bio uspijesan.