Kontakti i uredovno radno vrijeme

Trg Fra Mije Čuića 1, 80240 Tomislavgrad

Tel: +387(0)34/356-800

Email: zupa.duvno[at]biskupija.md-tm.ba

Uredovno radno vrijeme radnim danom: 8:00-12:00 i 15:00-18:00.

Nedjeljom i svetkovinama: nakon sv. misa

Raspored misa

Nedjeljom i svetkovinama u Župnoj crkvi:

7:30, 9:00, 10:30, 12:00 i 18:00 sati

Radnim danom u Župnoj crkvi: 7:00 sati; četvrtkom u Župnoj crkvi u 7:00 i u 19:00 sati

Kovači: 9:00 sati (nedjeljom i scetkovinama)

Stipanići: 10:00 sati (nedjeljom i svetkovinama)

Širokovac: 11:30 sati (nedjeljom i svetkovinama)

Starački dom: petkom u 10:00 sati

Odličan framaš i vrhunski sportaš!

karlolivno5( Ponedjeljak, 26.9.2011. – tomislavcity.com) Ispraćen prijateljima, jutros je startao u središtu Tomislavgrada, i uz pratnju dvojice prijateljima na biciklima, trčao do Livna! Karlo Sušilović odradio je još jedan trening pripremajući se za 20. Zagrebački maraton…

Karlu Sušiloviću petnaest je godina tek, a već je imao prigodu i pokazao je svoj sportski talent. Mnogi njegovi vršnjaci, ali i oni odrasli koji prate sportski život u Tomislavgradu, znaju Karla kao vrsnoga rukometaša RK Delminium iz Tomislavgrada. Uz veliku ljubav prema rukometu, za Karla bismo mogli reći da je i velika atletska nada.

Naime, ljetos je nastupio na svom prvom polumaratonu, onom Šujičkom,  od Kupresa do Šujice. Bio je najmlađi natjecatelj i ostvario zavidan rezultat. Nedavno se natjecao i u triatlonu u Hrvastkoj, na međunarodnom natjecanju, gdje je također bio uspješan. Bavi se i plivanjem te biciklizmom. Dakle , uistinu je svestrani sportaš.

Danas je, po zaista ugodnom vremenu, istrčao relaciju Tomislavgrad - Livno u dužini 38,5 km za 03:38 sati kao trening i imao je snage trčati još nekoliko par kilometara. Pred njim su velike utrke, već za nekoliko dana, točnije 09. listopada, natjecat će se u Zagrebu na 20. Zagrebačkom maratonu na kojem će nastupiti preko 1000 maratonaca iz čitavog svijeta.

-Nastup na Zagrebačkom maratonu bit će za njega veliko iskustvo, ali sam siguran da će ga istrčati i postići dobar rezultat. Karlo je, zaista, zlatan dečko : discipliniran je, uporan, poslušan i radi, trenira, po programu struke. Pratim ga i pomažem mu savjetima, najčešće smo zajedno na treninzima, osim, naravno, na rukometu, i ja Karlu prognoziram, ako mu se pruži potpora i mogućnost da se dokaže u svijetu sporta, lijepu sportsku budućnost-pun je hvale za Karla Igor Mandušić, također svestrani duvanjski sportaš, ali rekreativac.

Karlu želimo puno uspjeha u svim sportovima u kojima se natječe,a sada mu želimo uspjeh na 20. Zagrebačkom maratonu.