Kontakti i uredovno radno vrijeme

Trg Fra Mije Čuića 1, 80240 Tomislavgrad

Tel: +387(0)34/356-800

Email: zupa.duvno[at]biskupija.md-tm.ba

Uredovno radno vrijeme radnim danom: 8:00-12:00 i 15:00-18:00.

Nedjeljom i svetkovinama: nakon sv. misa

Raspored misa

Nedjeljom i svetkovinama u Župnoj crkvi:

7:30, 9:00, 10:30, 12:00 i 18:00 sati

Radnim danom u Župnoj crkvi: 7:00 sati; četvrtkom u Župnoj crkvi u 7:00 i u 19:00 sati

Kovači: 9:00 sati (nedjeljom i scetkovinama)

Stipanići: 10:00 sati (nedjeljom i svetkovinama)

Širokovac: 11:30 sati (nedjeljom i svetkovinama)

Starački dom: petkom u 10:00 sati

NAJAVA: Proslava 20. rođendana Frame

Dragi naši sugrađani, prijatelji i svi ljudi dobre volje!

Ove 2015. godine navršava se 20 godina postojanja Franjevačke mladeži (skraćeno FRAMA) Tomislavgrad.

Tu obljetnicu planiramo obilježiti kroz nekliko aktivnosti i događaja. Nabrojimo ih redom:

  1. Duhovna obnova don Damira Stojića koja će se održati u subotu 8. kolovoza s početkom u 19,00 sati. Don Damira će glazbeno pratiti  sastav „Božja pobjeda“ koji će na kraju programa održati i prigodan koncert duhovne glazbe.
  2. SREDIŠNJA PROSLAVA

Središnja proslava 20. rođendana Frame održat će se 15. kolovoza      ( VELIKA GOSPA). Program se sastoji od:

-          Svete mise u 18,00 sati ( Predvodi fra Robert Jolić, utemeljitelj Frame; Očekuju se svi asistenti Frame i veliki broj članova koji su bili u Frami kroz proteklih 20 godina).

-          Tom prigodom bit će otisnute i prigodne majice. Svi bivši i sadašnji framaši, ukoliko žele imati majicu, neka se prijave vodstvu Frame.

-          Pod misom će pjevati zbor Frame sastavljen od svih članova „Glazbene sekcije“ u proteklih 20 godina. Mole se svi članovi koji su zinteresirani da se prijave Vijeću Frame.

-          Nakon Mise slijedi druženje framaša, duhovnih asistenata i prijatelja Frame te snimanje „Milenijske fotografije“.

-          Koncert M. P. Thompsona u 21.00 sat na prostoru iznad spomen-bazilike u Tomislavgradu. Na njemu će natupiti svi KUD - ovi Duvanjskoga kraja, klapa Delminium te poznati pojedinci iz svijeta filma, estrade i sporta. ( SVI BIVŠI I SADAŠNJI ČLANOVI FRAME UKOLIKO SE PRIJAVE DOBIT ĆE BESPLATNE KARTE)

3. Monografija Frame Tomislavgrad. U ovoj monografiji se donosi životopis sv. Franje, povijest Trećeg franjevačkog reda, povijest Frame Tomislavgrad s popisom svih dosadašnjih članova, predsjednika i duhovnih asistenata. Predstavljanje monografije će biti upriličeno u nedjelju 16. kolovoza s početkom u 19,00 sati.

4. Rođendansko hodočašće u Rim i Asiz te ostala Franjevačka mjesta. Hodočašće će se održati od 23. – 28. kolovoza 2015. Mogu se prijaviti svi bivši i sadašnji članovi Frame)

5. Nosač zvuka „Slavi Ga“. Nosač zvuka će imati 13 pjesama. Izdavač će biti Croatia Records iz Zagreba, a osim bivših i sadašnih framaša, na njemu gostuju i najpoznatija estradna imena ( M.P. Thompson; Dražan Zečić, Ivan Mikulić, Zorica Kondža i Lilly Galić). Naslovna pjesma je znakovita naslova   „ Duvanjsko polje nažimlje grudi“. Album će žiteljima Tomislavgrada biti javno prezentiran početkom mjeseca rujna.

6. Dokumentarni film „ Frama“. U njemu se donose podatci  o Frami kao i osvrti na Framu bivših i sadašnjih duhovnih asistenata. Film je igrano- dokumentarni. Film se trenutno nalazi u montaži, a bit će prikazan u mjesecu prosincu ove godine.

7. Izložba slika i skulptura o sv. Franji. Na izložbi će biti zastupljena vodeća imena slikarstva i kiparstva hrvatskog naroda.

 

Svi koji žele, na bilo koji način, pomoći ovu proslavu neka se jave vodstvu Frame. Bit će im uručena javna zahvala, reklama na koncertu M.P.T, te medijska promidžba kroz promidžbu ovoga događaja.