Kontakti i uredovno radno vrijeme

Trg Fra Mije Čuića 1, 80240 Tomislavgrad

Tel: +387(0)34/356-800

Email: zupa.duvno[at]biskupija.md-tm.ba

Uredovno radno vrijeme radnim danom: 8:00-12:00 i 15:00-18:00.

Nedjeljom i svetkovinama: nakon sv. misa

Raspored misa

Nedjeljom i svetkovinama u Župnoj crkvi:

7:30, 9:00, 10:30, 12:00 i 18:00 sati

Radnim danom u Župnoj crkvi: 7:00 sati; četvrtkom u Župnoj crkvi u 7:00 i u 19:00 sati

Kovači: 9:00 sati (nedjeljom i scetkovinama)

Stipanići: 10:00 sati (nedjeljom i svetkovinama)

Širokovac: 11:30 sati (nedjeljom i svetkovinama)

Starački dom: petkom u 10:00 sati

Frama gostovala u Šujici

prebacene fotografije 19. 9.2011. 298 ( Utorak, 20. 9. 2011. – Ilinka Zrno) Dana 17. rujna, održana je prijateljska nogometna utakmica između Frame Šujica i Frame Tomislavgrad na šujičkom stadionu Dila!

Druženje su organizirali šujički duhovni asistent fra Šimun Romić i fra Josip Mioč,duhovni asistent Frame Tomislavgrad. Cilj utakmice bilo je druženje i zabava naših framaša.

Nakon kratke molitve započela je i ta dugo očekivana prijateljska utakmica s početkom u 16,00 sati, gdje su momčadi zaigrale na Šujičkom travnjaku. Ekipa Frame Tomislavgrad bila je pod tzv. vodstvom Frane Bakovića sa svega 10 igrača. No, Šujičani , ovaj put kao domaćini, okupili su se u malo većem broju, tako da su neki od njih prešli u drugi tim.Na utakmici su sudjelovali i naši asistenti; Fra Josip koji je ovaj put imao "ulogu" sudca utakmice ,a Fra Šimun je zaigrao u momčadi framaša iz tomislavgrada,tako da je ova utakmica i po tome bila nešto drukčija i rekla bih, posebnija od ostalih. Igra se odvijala u pravom (kako i ime nosi) prijateljskom duhu, duhu FRAME; bez velikih uvreda, uranja, svađe i psovke...

 Završila je malo ranije,a pobjedu su odnijeli Šujičani (ali moram spomenuti da su bili brojiniji a i sam sastav igrača bio je iskusniji ).Tribine na Dilima nisu bile popunjene u velikom broju, ali su tu zato bile četiri framašice koje su navijale i bodrile igrače.

Kako bi se ovaj dan zapamtio ne samo u našim mislima nego i na fotografijama, potrudila je se naša framašica Ljiljana Zrno.

Nakon utakmice uslijedio je roštilj, kojega je,kao domaćin,o rganizirao fra Šimun, u prostranom dvorištu Šujičke crkve. Framaši su se odmorili, opustili, družili i ,naravno, najeli nakon utakmice. Tu su došli na čašicu razgovora da zajedno prokomentiraju cjeloukupni  događaj, te se i upoznaju malo bolje. Naravno, tu je bilo i "provala" koje su  nezaobilazne kada je u pitanju naša FRAMA. I tako smo se mi družili,veselili i jeli do samog izmaka dana, kada se naše druženje na žalost prekinulo.Opazila sam da se ovaj put, na licima svih okupljenih framaša s pravom vidjela posebna iskra u očima , te smijeh na njihovim umornim licima. 

Za kraj bih se željela zahvaliti prije svega dragom Bogu na lijepome danu,dobroj volji naših asistenata, framašima što su izdvojili malo vremena za druženje i zabavu. Nadajmo se da će ovakvih druženja biti malo češće unutar naše frame.